Gelderse Federatie St. Hubertus

Nieuws

Schutterskroniek HUUB gaat verder als internetpagina “HUUB”

Beste Schuttersvrienden en vriendinnen, Gildebroeders en Zusters, Beste dames en heren,
jongens en meisjes,

Vanaf 2013 zijn wij met een groep enthousiastelingen binnen het federatie bestuur van de Gelderse Schuttersfederatie St. Hubertus bezig geweest om een eigen kwartaalblad uit te brengen voor de Gelderse Schuttersfederatie St. Hubertus.

Dit hebben we gedaan omdat we steeds meer berichten ontvingen dat er behoefte zou zijn aan een dergelijk tijdschrift.
Weloverwogen en vol goede moed zijn we in deze materie van drukkerijen, uitgevers en correspondenten gestapt en zijn we volop reclame gaan maken voor dit nieuwe blad.

Wat ons wel direct duidelijk was, was het aantal abonnementen dat we zouden moeten verkopen voordat een eerste druk definitief de deur uit zou gaan.

En juist dat laatste is waar een en ander op gestruikeld is…helaas.
We hadden minimaal 650 abonnees nodig om het blad goed en verantwoord voor de toekomst uit te kunnen brengen.
Helaas bleef het aantal steken op ruim 300.
Te weinig dus en dat konden wij ons als bestuur van de Gelderse Schuttersfederatie dus niet veroorloven om hiermee verder te gaan.

Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten….!!

Momenteel zijn we bezig om naast onze veel bezochte federatie pagina www.schuttersnet.nl een tweede pagina op te zetten die ons een soort gelijk gevoel en interesse moet kunnen bieden als dat we dat van plan waren met de HUUB.
Er blijkt namelijk wel degelijk interesse te zijn voor het schutters en gildeleven in Gelderland, ook van ver buiten onze provincie.

De commissie is momenteel bezig met de ontwikkeling hiervan en houdt u zeker middels e-mail en Schuttersnet hiervan op de hoogte.

De pagina kunt u nu al vinden via deze  link:        http://www.huubkroniek.nl/

De door u ingevulde machtigingskaart zullen wij vernietigen, zodat uw gegevens niet openbaar kunnen worden voor welke andere instantie of vereniging dan ook.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben omtrent het bovenstaande bericht…dan kunt u ten allen tijden contact met ons opnemen
op sanderswimgroesbeek@hetnet.nl of brendasmitgroesbeek@hetnet.nl

Wij houden u op de hoogte over de verdere ontwikkelingen.

 

Wim Sanders
Voorzitter Gelderse Schuttersfederatie St. Hubertus.