Gelderse Federatie St. Hubertus

Kamagrauk.co.uk review

neurontin uses migrainesaccutane weight calculator Schuttersnet is het informatie- en ontmoetingscentrum voor Gelderse schutterijen en schuttersgilden.

Schuttersnet is een initiatief van de Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen
St. Hubertus:

St. Hubertus is de overkoepelende organisatie van schuttersgilden en schutterijen uit de provincies Gelderland en Overijssel.


De Federatie is aangesloten bij

De Europese Gemeenschap van Historische Schuttersgilden

Landjuweel 2012: Ridders ontmoeten schutters in Doornenburg

18 juni 2012

costco pharmacy celebrexhow much does accutane cost with blue cross blue shield insurance Op zondag 1 juli 2012 vindt in Doornenburg het grootse schuttersevenement het “Landjuweel” plaats. Het Landjuweel is een samenkomst van tientallen schutterijen en gilden van binnen en buiten Gelderland. Het Landjuweel wordt eens in de vijf jaar georganiseerd en is het lustrumfeest van de Gelderse Federatie van Schuttersgilden en Schutterijen St. Hubertus. Dit jaar hebben 40 gilden en schutterijen uit binnen- en buitenland zich aangemeld voor deelname. Op www.landjuweel2012.nl is te vinden welke gilden en schutterijen naar Doornenburg komen.

Gilden feesten Huissen 23 en 24 juni

18 juni 2012

23 EN 24 JUNI GILDEN FEESTEN HUISSEN

Het beleg en ontzet in een nieuw jasje gestoken

De belangrijkste dagen voor de beide Huissense Gilden zijn de herdenking van het beleg en ontzet uit 1502 op zaterdag 23 juni, gevolgd door het koning- en vogelschieten op zondagdag 24 juni.

Schuttersfeest ‘valt in water’

6 juni 2012
mental side effects of accutanewellbutrin and weight loss forums

Bron: De Gelderlander.

KEKERDOM – Het 40-jarige jublieumfeest van de schutterijkring Rijk van Nijmegen – De Betuwe, dit weekend in Kekerdom, heeft zondag geen geluk met het weer. Vanwege de regen is de optocht vanuit het dorp afgelast.
Het vaandelzwaaien vond wel doorgang en ook de majorettes deden hun best. Op het jubileumfeest komen 19 [...]

Eeuwfeest afgelast na overlijden schutterskoningin

23 mei 2012

Bron De Gelderlander.

DOORNENBURG – Door het plotselinge overlijden van Schutterskoningin Pieternel van Gemert-Mom van de Doornenburgse schutterij Gijsbrecht van Aemstel zijn alle festiviteiten voor het 100-jarig bestaan van het schuttersgebouw in het dorp afgelast.
De Schutterij heeft een periode van rouw afgekondigd van zes weken. Dit Pinksterweekeinde zou er een receptie zijn en het jaarlijkse keizerschieten.
Ook [...]

Overleden de heer E. van Gils

7 mei 2012

Wij ontvingen het overlijdensbericht van de heer E.A.A. van Gils uit Groesbeek. Hij overleed zaterdagochtend 5 mei, op 85-jarige leeftijd.
De heer van Gils was voormalig lid van de Gilderaad.
Hij was eerder burgemeester van Millingen en van Groesbeek.
Zijn uitvaart was vrijdag 11 mei, in de HH. Cosmas en Damianuskerk te Groesbeek.


1