Gelderse Federatie St. Hubertus

Schuttersnet

Schuttersnet is het informatie- en ontmoetingscentrum voor Gelderse schutterijen en schuttersgilden.

Schuttersnet is een initiatief van de Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen
St. Hubertus:

St. Hubertus is de overkoepelende organisatie van schuttersgilden en schutterijen uit de provincies Gelderland en Overijssel.


De Federatie is aangesloten bij

De Europese Gemeenschap van Historische Schuttersgilden

Uitslagen Kringdag de Liemers

9 mei 2017

De uitslagen van de Kringdag de Liemers 07-05-2107 bij Excelsior Lobith staan op de site. Onder evenementen, uitslagen 2017.

Uitslagen Kringdag Montferland

25 april 2017

De uitslagen van het schuttersconcours bij St. Martinus Greffelkamp 23 april staan bij evenementen/uitslagen 2017.

Uitslagen GVKI 217

4 april 2017

B De uitslagen van het Gelders Vendelzwaaien Kampioenschappen Indoor2 april bij OEV Millingen aan de Rijn staan op het net. De uitslagen staan bij Evenementen, Uitslagen 2017.  

Digitaal Inschrijving

12 december 2016

U kunt NIET MEER inschrijven. Het digitaal inschrijving is gesloten. De verenigingen hebben nog tot 15 januari 2017 de mogelijkheid om wijzigingen door te geven/te melden bij  bureau inschrijvingen. Onder de kop evenementen staan de updates van het inschrijven.

Uitreiking Orde van de Noble Papagay

27 november 2016

Zaterdag 26 november zijn diverse schuttersleden opgenomen in de orde van de Noble Papagay in Gent BelgiĆ«. Deze orde is met name een orde voor verdienste en tegelijkertijd ondersteunt zij goede sociale doelen. De referendaris Jan Wannet mocht de volgende personen de onderscheiding opspelden: Antoon de Beijer, Rick Bouwman, Micheal Makaaij, Henri Lemmers, Lotte Ottens […]